Sammio
Haku
Kaupallinen yhteistyö

Läpinäkyvyydellä ja avoimuudella lääkeinnovaatioiden käyttöönotto nopeammaksi

Oulun yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen arviointiylilääkäri Miia Turpeinen osallistuu Suomi terveystarkastuksessa -tapahtumaan ensimmäistä kertaa. Hän on mukana puhujana iltapäivän osuudessa.

Aiheesi Suomi terveystarkastuksessa -tapahtumassa on ”Arvoon perustuvat lääkehankinnat”. Mitkä ovat sairaalalääkkeiden arviointijärjestelmän tärkeimmät kehittämiskohteet tällä hetkellä?

Arviointijärjestelmää rakennetaan parhaillaan, ja pyrkimyksenä on tiivistää erityisvastuualueiden välistä yhteistyötä sekä parantaa tiedon siirtymistä ja välttää päällekkäistä työtä. Läpinäkyvyyteen, avoimuuteen ja käyttöönottoprosessien sujuvoittamiseen tullaan kiinnittämään erityistä huomiota, jotta hyödylliset lääkeinnovaatiot saataisiin nopeasti ja yhdenvertaisesti potilaiden käyttöön. Samalla valmistaudutaan tulevaan – siirtymiseen kohti yhä keskitetympää, pysyvää arviointirakennetta ja muutoksiin EU-tason yhteistyön muodoissa.

Millaisia odotuksia sinulla on tapahtumasta ja kesän SuomiAreenasta?

Odotan erityisesti tapaamisia ja keskusteluita muiden osallistujien kanssa, sekä eri toimijoiden näkemyksiä sairaalalääkkeiden arviointi- ja hankintaprosesseista. Uskon, että viikko tarjoaa paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja ja uusia ajatuksia.

Logo: Suomi Terveystarkastuksessa 17.7.

Suomi Terveystarkastuksessa 17.7.

Kesän kiinnostavin terveysalan vaikuttajatilaisuus kokoaa ammattilaiset ja päätöksentekijät yhteen pohtimaan suomalaista terveyttä nyt ja tulevaisuudessa. Suomi Terveystarkastuksessa tiivistää tuoreimman tiedon ja parhaat käytännöt.

Kesän huipputapahtumassa pureudutaan kolmeen teemaan tärkeään teemaan

  • EU-puheenjohtajamaan kilpailukyky puntarissa.
  • Vaikuttavaa terveyttä kaikille
  • Työelämä - Kuinka pidämme kaikki mukana

Kesällä 2018 Suomi Terveystarkastuksessa -päivä kokosi Poriin yli 200 terveysalan päättäjää, vaikuttajaa ja ammattilaista terveydenhuollon ajankohtaisimpien teemojen äärelle.

Katso Suomi Terveystarkastuksessa 2019 ohjelma almatalent.fi/meditapahtumat ja ilmoittaudu mukaan!

Katso kaikki sisällöt »