Sammio
Haku
Kaupallinen yhteistyö

Työkaluja uuden ajan arkeen, LIVE-webinaarisarja - osa 3/4

Toisen LIVE-webinaarin tallenne löytyy täältä.

Tervetuloa seuraamaan LIVE-webinaarisarjan kolmatta osaa tiistaina 2.6. klo 15.00. 

Ilmoittaudu mukaan!

Tilaisuudet juontaa Anne Lahnajärvi, päätoimittaja, Mediuutiset.

Yhteistyössä Mediuutiset ja Boehringer Ingelheim. Osallistuminen on maksutonta.

2.6. klo 15.00: Puhe-judo

Totti Karpela

Verkkokoulutus keskittyy tunnepitoisten ja haastavien vuorovaikutustilanteiden ammatilliseen hallintaan.

Koulutuksessa perehdytään potilaan tai omaisen tunnekuohon hallittuun vastaanottamiseen sekä rauhoitteluun sekä oman jaksamisen korostamiseen. Käymme läpi ennakkoasenteiden vaikutusta, onnistuneen ensivaikutelman merkitystä ja rauhoittelun “maagisia” lauseita. Osallistujat saavat konkreettisia neuvoja, joita on helppo jalkauttaa tulevissa tilanteissa. Koulutuksessa käydään myös läpi lukuisia esimerkkejä elävästä elämästä.

9.6. klo 15.00: Maailmanlopun tuolla puolen

Esko Valtaoja

Meillä on taipumus katsoa maailmaa mustien lasien läpi ja nähdä kärpäsetkin härkäsinä. Koronaepidemia ei ole mikään kärpänen, mutta ei myöskään maailmanloppu tai koko historian kulun muuttava tapahtuma. Ennen kaikkea se osoittaa, kuinka pitkälle yhteiskunta ja lääketiede on edistynyt ruton, espanjantaudin tai honkongilaisen ajoista: kuolleet lasketaan tuhansissa, ei miljoonissa. Kuten lähes kaikessa muussakin, meillä on yhä paremmat keinot tehdä yhä parempaa maailmaa. Meidän on muistettava niin tähänastiset saavutuksemme kuin mokammekin, ja luotettava tulevaisuuteen huonojen uutisten keskellä."

Logo: Työkaluja uuden ajan arkeen, LIVE-webinaarisarja

Työkaluja uuden ajan arkeen, LIVE-webinaarisarja

Tiistaisin 19.5.-9.6. kello 15.00-15.45

Mitä koronamyrskyn jälkeen tapahtuu ja millaiset ovat jälleenrakennuksen aakkoset?
Alkukesän huippuwebinaarisarja kokoaa keskusteluun tärkeät teemat arjesta ja elämästä.

Voit osallistua webinaarisarja kaikkiin osiin tai vain sinulle sopivaan osuuteen. Osallistuminen on maksutonta osallistujille. Webinaarit on tarkoitettu terveydenhuollon toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan!

Boehringer Ingelheim
Olemme saksalainen perheyhtiö – jo vuodesta 1885. Arkeamme ohjaavat vahva panostus lääketieteelliseen tutkimukseen, vastuu työntekijöistämme, kumppaneistamme ja asiakkaistamme sekä asiakaskokemus ja panostus aitoon yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Suomessa meitä työskentelee yli 70 henkeä paremman terveyden puolesta, jo 20 vuotta.

Katso kaikki sisällöt »