Sammio
Haku
Kaupallinen yhteistyö

Työkaluja uuden ajan arkeen, webinaaritallenne osa 3, Totti Karpela

Koronakevät on aiheuttanut monia kysymyksiä ja huolia etenkin terveydenhuoltoalalla. Millainen on uusi arki ja miten siihen voi varautua.

Mediuutiset tarjoaa kevään aikana neljä erilaista näkökulmaa näihin kysymyksiin. Kolmannessa webinaarissa tunnekuohujen rauhoittelun mestari Totti Karpela puhuu siitä, miten ja milloin asetetaan rajoja aggressiiviselle potilaalle tai omaiselle, niin ettei siitä seuraa konfliktia, pitääkö työssä sietää mitä tahansa ja kuuntelun merkityksestä sekä tarjoaa välineitä kohtaamisten haasteisiin. 

Logo: Työkaluja uuden ajan arkeen, LIVE-webinaarisarja

Työkaluja uuden ajan arkeen, LIVE-webinaarisarja

Tiistaisin 19.5.-9.6. kello 15.00-15.45

Mitä koronamyrskyn jälkeen tapahtuu ja millaiset ovat jälleenrakennuksen aakkoset?
Alkukesän huippuwebinaarisarja kokoaa keskusteluun tärkeät teemat arjesta ja elämästä.

Voit osallistua webinaarisarja kaikkiin osiin tai vain sinulle sopivaan osuuteen. Osallistuminen on maksutonta osallistujille. Webinaarit on tarkoitettu terveydenhuollon toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan!

Boehringer Ingelheim
Olemme saksalainen perheyhtiö – jo vuodesta 1885. Arkeamme ohjaavat vahva panostus lääketieteelliseen tutkimukseen, vastuu työntekijöistämme, kumppaneistamme ja asiakkaistamme sekä asiakaskokemus ja panostus aitoon yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Suomessa meitä työskentelee yli 70 henkeä paremman terveyden puolesta, jo 20 vuotta.

Katso kaikki sisällöt »