Sammio
Haku
Kaupallinen yhteistyö

Työkaluja uuden ajan arkeen, webinaaritallenne osa 4, Esko Valtaoja

Koronakevät on aiheuttanut monia kysymyksiä ja huolia etenkin terveydenhuoltoalalla. Millainen on uusi arki ja miten siihen voi varautua. Millaista on olla etulinjassa, kun maailma tuntuu hetkittäin olevan lopun partaalla?

Mediuutiset tarjoaa neljä erilaista näkökulmaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Neljännessä webinaarissa avaruustähtitieteen professori, tunnettu ja arvostettu tieteen kansantajuistaja Esko Valtaoja pohtii aikaa, jota elämme otsikolla Maailmanlopun tuolla puolen. Onko ihminen itse sittenkin se vaarallisin toimija ja miten saisimme mustat lasit silmiltämme. Löytyykö vastaus myös siihen, milloin on varauduttava seuraavaan pandemiaan?

Logo: Työkaluja uuden ajan arkeen, LIVE-webinaarisarja

Työkaluja uuden ajan arkeen, LIVE-webinaarisarja

Tiistaisin 19.5.-9.6. kello 15.00-15.45

Mitä koronamyrskyn jälkeen tapahtuu ja millaiset ovat jälleenrakennuksen aakkoset?
Alkukesän huippuwebinaarisarja kokoaa keskusteluun tärkeät teemat arjesta ja elämästä.

Voit osallistua webinaarisarja kaikkiin osiin tai vain sinulle sopivaan osuuteen. Osallistuminen on maksutonta osallistujille. Webinaarit on tarkoitettu terveydenhuollon toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan!

Boehringer Ingelheim
Olemme saksalainen perheyhtiö – jo vuodesta 1885. Arkeamme ohjaavat vahva panostus lääketieteelliseen tutkimukseen, vastuu työntekijöistämme, kumppaneistamme ja asiakkaistamme sekä asiakaskokemus ja panostus aitoon yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Suomessa meitä työskentelee yli 70 henkeä paremman terveyden puolesta, jo 20 vuotta.

Katso kaikki sisällöt »